Led TV

Led TV ponudba

Naša najboljša slika doslej

LED TV Sony zagotavlja razvedrilo v pravi obliki. Vstopite v svet filmov, TV-oddaj in aplikacij ter uživajte v vrhunski kakovosti slike, ki presega Full HD. LED TV sprejemnike dopolnjuje bogat in dinamičen zvok. Pri vseh vsebinah uživajte v osupljivo vrhunski sliki Full HD ali 4K.

Sonyjev edinstveni mehanizem X-Reality PRO analizira, očisti in izboljša slike za čudovito podrobne prizore. X-Reality PRO izboljša celo pretočne vsebine nizke ločljivosti in zagotavlja značilno Sonyjevo pristno sliko. X-Reality PRO izboljša ločljivost vsake slikovne pike za izjemno jasno sliko. Analizira vse sličice in prizore uskladi z našo posebno zbirko slikovnih podatkov, da izboljša kakovost slike in zmanjša stopnjo šuma, zato je slika neverjetno pristna.

Naši novi televizorji BRAVIA LED so več kot čudovito zasnovane naprave z vrhunskimi tehnologijami. So del naših prizadevanj, s katerimi želimo povsem spremeniti vaš pogled na domače razvedrilo. Ker razumemo, kako izdelki dopolnjujejo in sobivajo z okolico, zagotavljamo bogata čustvena doživetja, ki povsem spremenijo vaš pogled na filme, glasbo in igre. Odkrijte, kako lahko s Sonyjevimi izdelki osvežite svoj dom.

Filtriraj izdelke Showing 1 - 16 of 69 results
Velikost zaslona
Vrsta TV
Cena
Sortiraj po