Hišni kino

Hišni kino najboljši v svojem rangu - za tvojo zabavo

Premium predvajanje zvoka - brez kompromisov.

Ni se več treba odločati med lepim designom ali dobrim zvokom - imej oboje. Hišni kino poskrbi, da bodo domači filmi, glasba, televizija... še toliko bolj polni! Izkusi najboljši zvok iz svojega kavča.

NAJBOLJŠI SOUNDBAR

Soundbar 700

PREMIUM 5-ZVOČNIŠKI SISTEM

Lifestyle® 650

TV ZVOČNIKI

Bose® SOLO TV

Hišni kino Bose Lifestyle® 600, 650 in SoundTouch 300 je zasnovan enostavno. Vloženo je bilo veliko truda, da so sistemi za hišni kino čim bolj enostavni, obenem pa seveda omogočajo vrhunsko prostorsko doživetje in kvaliteto zvoka kakršno pričakujete pri gledanju filmov, TV programov ali športnih prenosov.

Ko pa želite poslušati glasbo, ima vaš hišni kino na razpolago prav vse razpoložljive tehnologije za vrhunsko reprodukcijo zvoka. Tehnologija Unify za nastavljanje sistema in ADAPTiQ za  prilagoditev sistema akustiki prostora predstavljata še dodatno prednost. Vgrajeni sistem SoundTouch® omogoča predvajanje spletnih radijskih postaj, glasbenih servisov in glasbene knjižnice domačega računalnika preko vašega domačega Wi-Fi® omrežja in enostavno upravljanje s pomočjo SoundTouch aplikacije.

S pomočjo Bluetooth® povezave pa si lahko predvajate glasbo z vašega pametnega telefona, tablice ali druge Bluetooth® naprave.

Filtriraj izdelke Showing 1 - 16 of 19 results
Cena
Sortiraj po