Akcija!

Full HD TV sprejemnik SONY KDL-49WD755B 123 cm (49″)

Kakovost slike, ki presega Full HD. Enostaven dostop do filmov, TV-oddaj in aplikacij. Tanka in elegantna zasnova. Naj bo gledanje televizije zabavno in elegantno.
Preberi več...
Garancija zadovoljstva

709,00 673,55

Ni na zalogi

X-Reality™ PRO: jasnejša in bolj prefinjena slika – Pri vseh vsebinah uživajte v neverjetno jasni, ostri in kakovostni sliki. Naše tehnologije za odpravljanje šumov pri vseh prizorih izostrijo sliko in odpravljajo šume, zato je slika neverjetno jasna in podrobna.

Full HD 1080p – Pri vsem razvedrilu uživajte v sliki Full HD 1080p. Od plošč Blu-ray Disc™ do TV-storitev in fotografij v pametnem telefonu – vse si lahko ogledate v popolnoma jasni sliki na velikem zaslonu tega televizorja BRAVIA.

Predvajanje različnih formatov prek USB-ja – Uživajte v najljubših digitalnih vsebinah iz kateregakoli pomnilnika USB. S predvajanjem različnih formatov prek USB-ja lahko s televizorjem predvajate glasbo, videoposnetke in zbirke fotografij. Podpora za številne kodeke omogoča popolnoma vsestransko uporabo – enostavno priključite in začnite.

Z Motionflow™ XR je slika vedno tekoča – Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

Upravljanje kablov – Kabli so popolnoma skriti. Kable lahko elegantno zložite na hrbtni strani televizorja in jih speljete skozi stojalo. Tako bo vse urejeno.

Tanka zasnova – Tanka zasnova se povsem zlije z dnevno sobo in omogoča preprostejšo pritrditev na steno. Zaslon ima tanek okvir s poudarki iz aluminija in majhnimi robovi, zato se lahko osredotočite na razvedrilo s sliko, ki sega skoraj od roba do roba. Je popolna kombinacija oblike in delovanja, ki zagotavlja pristno razvedrilo.

Prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi® brezžično dostopajte do odličnega razvedrila – Enostavno povežite z domačim omrežjem. Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi® lahko v spletu iščete filme, spremljate videokanale, kot je YouTube™, in dostopate do storitev, kot je TV na zahtevo. Razvedrilo lahko iz brezžičnega domačnega omrežja in interneta pretakate brez nereda zaradi kablov.

YouTube: Spletne videoposnetke predvajajte na velikem zaslonu – Zaženite aplikacijo YouTube ter si najnovejše glasbene in viralne videoposnetke oglejte na velikem zaslonu televizorja. Lahko se prijavite za dostop do seznamov predvajanja in si ogledate svoje naročnine.

Shranite trenutek z aplikacijo Photo Sharing Plus – Vsakdo lahko deli tiste posebne spomine na velikem zaslonu. Do deset ljudi v prostoru lahko brezžično pošlje fotografije in kratke videoposnetke iz pametnega telefona v televizor BRAVIA in uživa v izbrani glasbi v ozadju. Televizor ustvari celo lastno namensko omrežje Wi-Fi®, kar je idealno za goste.

Pametni telefon na velikem zaslonu – Z zrcaljenjem zaslona lahko vsebine in aplikacije v pametnem telefonu2 predvajate s Sonyjevim televizorjem. Spomine si s sorodniki in prijatelji oglejte na velikem zaslonu

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence – BRAVIA uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z “vzorčenjem” frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB 2 – Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s časovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za začetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

Velikost zaslona

103-126 cm (41-50 palcev)

Tehnologija panela