Akcija!

4K TV HDR sprejemnik SONY KD-70XF8305B 177 cm (70″)

Več podrobnosti, še bolj pristno, bolj resnično – Predstavljajte si, da ste med valovi in čakate, da se val prelomi nad vami. Procesor 4K HDR Processor X1 neverjetno pristno reproducira vsak vzorec in teksturo, ki se ustvari med penjenjem.

#KD70xf8 #XF85 #XF83

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

1.749,99 1.499,00

Na zalogi

Vsak prizor je poln barv, podrobnosti in teksture

Oglejte si, kako smo združili procesor ter tehnologiji izboljšave slike in reprodukcije barv, da bi vam s tem televizorjem z velikim zaslonom zagotovili izjemno pristne slike s kakovostjo 4K HDR.

En čip, neverjetno resnično

Naš procesor 4K HDR Processor X1™ s tehnologijama predmetno usmerjene prenovitve slike HDR in Super Bit Mapping™ 4K HDR reproducira boljšo globine, teksture in naravne barve. Pri višjih ravneh osvetlitve so barve čiste, zato so slike izjemno pristne.

Ponovno odkrijte vse podrobnosti v 4K

Tehnologija 4K X-Reality PRO poskrbi, da je vsaka ločljivost slike povišana bližje kakovosti 4K, kar omogoča kristalno jasne slike. Ostrina slik je v realnem času izboljšana in izpopolnjena, s tem pa lahko uživate v še več podrobnostih v knjigah in arhitekturi knjižnice.

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

Oglejte si živahne barve iz resničnega življenja, ki vas obkrožajo vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo večjo paleto barv, saj zvesto reproducirajo prav vsako senco in barvni odtenek na dežnikih.

Odkrijte vrhunsko zabavo z ločljivostjo 4K HDR

S tem televizorjem lahko vznemirljivost filmov in iger izkusite v ločljivosti 4K HDR. Omogoča obdelavo različnih oblik HDR, med drugim HDR in Hybrid Log-Gamma.

Uživajte v igranju iger HDR s konzolo PlayStation®

Sonyjevi televizorji 4K HDR so popolni partnerji za konzole PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju z živahnimi teksturami in intenzivnimi živahnimi barvami..

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Odkrijte vse oblike razvedrila, o katerih sanjarite, tako hitro, kot lahko govorite. Napredno glasovno upravljanje za ta 4K HDR TV z Android TV™ vam omogoča takojšen ogled filmov in TV-oddaj iz aplikacij ali oddaj.

Naše televizorje 4K Android priporoča Netflix

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novimi funkcijami in dobite pametnejši televizor. S televizorji, ki jih priporoča Netflix, uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom in glasovnim upravljanjem.

Zasnovan tako, da pritegne vso vašo pozornost

Skrijte kable in kar najbolj izkoristite prostor. Ta tanek televizor 4K HDR obdaja ozek okvir s površino, podobno aluminijasti, zato je videti lep in se prilega vašemu bivalnemu prostoru. Kabli so modro skriti in zaščiteni na sprednjem delu televizorja.

(1) Tanek okvir

Zaslon obdaja tanek ozek okvir, ki kar najbolj poveča vidno polje.

(2) Sprednji del brez kablov

Kable iz digitalnih sprejemnikov in prevajalnikov Blu-Ray skrijte znotraj edinstvenega stojala.

(3) Videz aluminija

Okvir iz aluminija naredi ta okvir eleganten in prefinjen.

(4) Upravljanje kablov

Kable skrijte v stojalo in jih pritrdite z držalom za kable.

Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Podrobna navodila najdete v naših videovadnicah.

Videovadnice (na Sony uradni strani)

Vrsta TV

LED 4K HDR

Velikost zaslona

Več kot 154+ cm (več kot 61 palcev)

Tehnologija panela

Edge LED

Slika in zvok

Osveževanje MotionFlow XR 800 Hz, Procesor X1, Triluminos

Oblika

Tanek aluminijast okvir

Energijska nalepka

A+

Uporabniška izkušnja

Android TV, Glasovni daljinski upravljalnik