Akcija!

Predvajalnik Blu-ray Disc SONY BDP-S7200B z višanjem ločljivosti na 4K

Višanje ločljivosti na 4K Ultra HD. Podpira zvok visoke ločljivosti. DSEE z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek. Prek vgrajene povezave Super Wi-Fi pretakajte spletne vsebine. Vsebino pametnega telefona si z zrcaljenjem zaslona oglejte na televizorju.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

279,99 265,99

Na zalogi

Pristno razvedrilo z višanjem ločljivosti 4K in zvokom visoke ločljivosti – Višanje ločljivosti na 4K razkrije vse podrobnosti vsebin na ploščah DVD in Blu-ray™. Zvok visoke ločljivosti in studijske kakovosti je tak, kot si je zamislil izvajalec. Predvajalnik Blu-ray 4K BDP-S7200 predvaja neverjetno podrobno sliko in zvok, ki filme, TV-oddaje in glasbo razkrijeta v povsem novi luči. Super Wi-Fi® pa omogoča tudi brezžično pretakanje iz spleta.
Višanje ločljivosti na 4K za pristno in jasno sliko – Vstopite v novo dobo domačega kina. Ločljivost 4K je štirikrat višja kot pri Full HD in z osmimi milijoni slikovnih pik zagotavlja tako pristno sliko, da se zdi, kot bi prizore gledali v živo.
Zvok visoke ločljivosti – Zvok visoke ločljivosti dnevno sobo spremeni v koncertno dvorano. Zaradi višjo hitrostjo vzorčenja in višjimi bitnimi hitrostmi kot pri CD-jih zagotavlja širši dinamični razpon, bogatejše nizke tone in jasnejše podrobnosti.
Super Audio CD – Uživajte v glasbeni zbirki na ploščah Super Audio CD za zvok visoke ločljivosti. Napredna tehnologija z višjim vzorčnim razmerjem kot pri CD-jih jasno in pristno razkriva vse podrobnosti glasbe.
Izboljšajte kakovost glasbene zbirke – Tehnologija DSEE kakovost zvoka stisnjenih glasbenih datotek (mp3, ACC, ATRAC in WMA) približa CD-kakovosti. DSEE obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, za bogat in naraven zvok digitalne glasbe, ki jo približa kakovosti izvirnega posnetka.
Super Wi-Fi® za močnejši signal – Hitrejše brskanje s povezavo Super Wi-Fi®, ki omogoča močnejši signal kot običajna povezava Wi-Fi®, kar zagotavlja tekoče pretakanje videoposnetkov in odzivno brskanje na daljši razdalji v vašem domu.
Pametnejši način upravljanja – Prenesite aplikacijo TV SideView in pametni telefon ali tablični računalnik uporabljajte kot daljinski upravljalnik. Med gledanjem lahko tudi brskate po TV-vodnikih, izveste več o najljubših filmih in spremljate novice na družabnih omrežjih.
Najboljše spletne vsebine na televizorju – Brskajte po spletnih vsebinah. Brskajte po vsebinah Sony Entertainment Network ter hitro dostopajte do najnovejših filmov, glasbe, TV-storitev in drugih vsebin. Izbirajte med številnimi spletnimi kanali ali glejte najnovejše videoposnetke na YouTube™.

Vrsta predvajalnika

Predvajalniki Blu-Ray