Akcija!

Predvajalnik 4K Ultra HD Blu-ray SONY UBP-X800

Kinematografsko vzdušje doma – Privoščite si pravo kinematografsko doživetje s predvajalnikom 4K Ultra HD Blu-ray. 4K UHD zagotovi sliko s filmskega platna, tehnologiji Dolby Atmos in DTS:X pa poskrbita za izvirno vzdušje kinematografa. #UBPX800

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

319,99 295,00

Na zalogi

Še bolj se približajte resničnosti

4K Ultra HD Blu-ray

Prepustite se dogajanju vsakega filma in nanizanke. 4K Ultra HD Blu-ray prikazuje vse tako podrobno, kot še nikoli doslej, zato imate občutek, da gledate resnični svet.

Odkrijte nove razsežnosti pristnosti

Visok dinamični razpon 4K

Z visokim dinamičnim razponom vas bodo podrobnosti še bolj prevzele. HDR skupaj z jasnostjo ločljivosti, ki jo zagotavlja 4K, razkrije prej skrita območja v novi svetlosti, sencah in barvah.

Signal HDR v primerjavi s signalom SDR

Signali HDR vsebujejo do 100-krat več svetlosti kot standardni (SDR) signal, kar močno poveča najvišjo raven svetlosti, pri čemer se ohranijo globoki odtenki črne z visoko stopnjo podrobnosti. Vse to zagotavlja popolnoma novo doživetje ob gledanju.

Vse barve v naravi

Podpora za nove barvne prostore BT.2020 pomeni dostop do širšega razpona barv kot z običajnimi televizijski signali. Z izredno širokim barvnim prostorom ustvarjalci barv zagotovijo veliko bolj nasičene in bolj naravne barve, od globokovodnih modrih do naravnih zelenih in živahnih rdečih.

Zvok, ki vas odpelje nekam drugam

Resnični kinematografski zvok s tehnologijama Dolby Atmos in DTS:X

Poslušajte bučanje ob udaru strele, zavijanju sirene in hupanju vozil vse okoli sebe z osupljivo čistostjo zvoka, ki ga zagotavljata Dolby Atmos in DTS:X – vodilna zvočna kodeka v uporabi v kinematografih povsod po svetu.

Dolby Atmos

Atmos obdela zvoke kot ločene objekte, ki jih spusti skozi tipične kanale, da se lahko prosto gibljejo okoli vas in celo nad vami. Tako ustvari prostorski zvok, ki vas preplavi.

DTS:X

DTS:X ustvari neomejeno število zvočnih objektov, ki se v realnem času prilagodijo zvočnikom, s čimer je učinek vsake glasbe iz filma kar največji.

Enakovredna vsebina v domačem kinu

Povežite predvajalnik UBP-X800 s sprejemnikom STR-DN1080 in si zagotovite vrhunsko doživetje domačega razvedrila. Lepota se skriva v malenkostih – od slogovno usklajene zasnove vse do izboljšane kakovosti slike in zvoka.

Oglejte si STR-DN1080

Optimalno doživetje vsake skladbe

Tako kot pri videoposnetkih ločljivosti HD in 4K so tudi skladbe z zvokom visoke ločljivosti veliko višje kakovosti kot datoteke mp3 in celo CD-ji. Slišite lahko vsak dih, vsak udarec bobna, vsako noto.

Višanje ločljivosti DSEE HX

Ločljivost frekvence in dinamičnega razpona formata mp3s ter druge stisnjene glasbe – celo na CD-jih – lahko zvišate do kakovosti, ki je blizu visoke ločljivosti. Tako bo vaše doživetje izvirnega posnetka popolno.

Edinstveno Sonyjevo ohišje

Naše edinstveno, vodoravno in navpično okrepljeno ohišje zagotavlja trdno strukturo, ki odpravlja mikro tresljaje, kakor tudi učinkovito električno zaščito, tako da se lahko vi popolnoma sprostite ob zvoku in sliki najvišje kakovosti.

Predvaja vse

Zmogljivost predvajanja predvajalnika UBP-X800 močno presega diske 4K UHD Blu-ray. Gledate, poslušate in pretakate lahko skoraj vse, kar si zamislite, vključno z videoposnetki najvišje ločljivosti in zvočne formate visoke ločljivosti ter celo vrsto priljubljenih storitev za pretakanje.

Najboljši predvajalnik

Želite plesati ob glasbi iz zbirke Super Audio CD? Nič lažjega. UBP-X800 skoraj zagotovo lahko predvaja vse plošče.

Skoraj neomejeni zvočni užitki

UBP-X800 podpira številne 24-bitne zvočne formate vrhunske kakovosti, od AAC in WAV, do DSD (11,2 MHz) in veliko drugih.

Pretakajte in predvajajte vse

Predvajajte filme prek povezave USB in domačega omrežja. Ta predvajalnik Blu-ray podpira vse najbolj priljubljene vrste videodatotek, zato lahko uživate v vseh najljubših filmih.

Pravi dom za najboljšo opremo

Vsestranska povezljivost za vse napredne naprave

Združite vse zmogljivosti AV-tehnologije in jo povežite s predvajalnikom UBP-X800. Idealen je za predvajanje domačih videoposnetkov in uporabo storitev za pretakanje, kot je Spotify, poleg tega pa omogoča visokokakovostne povezave za vse tehnofile.

Vse razvedrilo na enem mestu

Zagotovite hitro in stabilno pretakanje iz številnih storitev. UBP-X800 omogoča pretakanje videovsebin do ločljivosti 4K zaradi brezžičnega omrežja z dvopasovno tehnologijo MIMO, ki zagotavlja močan signal, tudi na robu dosega brezžičnega omrežja.

Še bolj se prepustite najljubšim vsebinam

Brezžični zvok prek tehnologije Bluetooth za nemoteno gledanje

Izboljšajte učinek kinematografskih trenutkov za nemoteno gledanje. UBP-X800 podpira prenos zvoka prek tehnologije Bluetooth, zato si lahko s priljubljenimi slušalkami s tehnologijo Bluetooth privoščite nemoteno gledanje vsebine brez kablov.

Poslušajte razločen dialog

Istočasen prenos zvoka prek tehnologij HDMI in Bluetooth

Uživajte ob glasbi iz filma in dialogih s popolnoma čistim zvokom, tako od blizu kot tudi od daleč. Predvajalnik UBP-X800 omogoča istočasno pošiljanje zvoka v televizor prek tehnologije HDMI, v brezžični zvočnik pa prek tehnologije Bluetooth.

LDAC

LDAC prenaša 3-krat več podatkov, kot običajni Bluetooth® in zagotavlja visoko kakovost zvoka.

Wi-Fi®

Z vgrajenim omrežjem Wi-Fi in aplikacijo Sony | Music Center (ki se je v preteklosti imenovala SongPal), ki zagotavljata hitro in brezžično doživetje ob poslušanju polne kakovosti, lahko pretakate zvok povsod v svojem domu

Zvok, ki ostane z vami

Glasbo pretakajte v brezžične zvočnike po vsem domu

Z brezplačno aplikacijo Sony | Music Center lahko v mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku vsebine iz predvajalnika UBP-X800 brezžično pretakate v povezane domače zvočnike in naprave. Pametno povežite svoj življenjski slog in razvedrilo.

Vrsta predvajalnika

Univerzalni Blu-ray predvajalnik