Akcija!

Pametni predvajalnik 3D Blu-ray Disc SONY BDP-S4500B

Simulirana 3D doda novo dimenzijo vašemu gledanju v visoki ločljivosti in poviša ločljivost slik 2D v 3D. Nov in intuitiven uporabniški vmesnik omogoča popolnoma enostavno pretakanje priljubljenih oddaj. Izjemno hiter vklop omogoča hitro nalaganje.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

109,90 104,41

Ni na zalogi

Zatopite se v Full HD 3D – Filme 3D Blu-ray Disc™ si oglejte v kakovosti Full HD – prek kabla HDMI povežite s 3D-televizorjem HD. Predvajalnik Blu-ray Disc predvaja pristnejšo in jasnejšo sliko filmov 3D Blu-ray Disc in 2D-sliko pretvori v simulirano 3D-sliko izboljšanje globine in z več podrobnostmi.

TRILUMINOS™ zagotavlja živahne barve – Odkrijte pristne barve in odtenke. Tehnologija TRILUMINOS omogoča širši vidni barvni spekter za pristnejše barvne odtenke in teksture. Živahni odtenki rdeče, vodne modre in smaragdno zelene, ki jih je težko reproducirati, so prikazani čudovito, tako da so morje in pokrajine videti živahnejši. Tudi obrazi so videti bolje, saj so kožni odtenki reproducirani pristnejše.

S povezavo DLNA se povežite z domačim omrežjem – DLNA (Digital Living Network Alliance) je panožni standard za izmenjavo podatkov prek domačega omrežja. Omogoča enostavno pretakanje in prenašanje najljubše glasbe, filmov in slik med napravami s podporo za DLNA, kot so televizorji, računalniki, prenosni strežniki in igralne konzole.

Spremljanje vsebin obogatite z aplikacijo TV SideView – Predvajalnik Blu-ray lahko upravljate s tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom (Android ali iOS) in brez prekinitve predvajanja pridobite več informacij o vsebini, ki jo gledate. Aplikacija SideView omogoča takojšen dostop do vsebine iz naprav, ki so povezane z vašim lokalnim omrežjem, ali iz široke ponudbe spletnih storitev, ki so na voljo v predvajalniku.

Grafični uporabniški vmesnik je hiter in intuitiven – Z grafičnim uporabniškim vmesnikom lahko hitro in enostavno najdete aplikacije in funkcije. Brskajte v televizorju z zasloni, po katerih se lahko enostavno premikate. Vsebina je razdeljena: na eni strani so predstavljene aplikacije, na drugi pa najdete svoje priljubljene aplikacije. Vse je lepo urejeno in pripravljeno na hiter vklop.

Sony Entertainment Network vam nudi več vsebin – Zagotovite si najboljše spletne vsebine na televizorju. S storitvijo Sony Entertainment Network lahko dostopate do ogromne zbirke filmov, TV-oddaj, glasbe in iger. Izbirajte med številnimi spletnimi kanali ali glejte najnovejše videoposnetke na YouTube™1. Predvajalnik BDP-S4500 podpira najrazličnejše kodeke in tako omogoča predvajanje videoposnetkov iz številnih vrst datotek2.

Izjemno hiter vklop omogoča hitrejše gledanje – Ste naveličani čakati na svojo zabavo? Način hitrega vklopa in hitro nalaganje omogočata zagon predvajalnika Blu-ray Disc™ v manj kot 1 sekundi. Gledati začnete hitreje, saj interaktivno nalaganje plošč s predvajanjem začne že v 30 sekundah po zaprtju pladnja. Če ne gledate plošč Blu-ray, lahko celo hitreje zaženete spletno vsebino.

Priklop in predvajanje prek USB-ja – Oživite svoje filme in fotografije. V sprednja vrata USB priključite pogon USB in slike ter videoposnetke predvajajte na televizorju.

Vrsta predvajalnika

Predvajalniki Blu-Ray