Akcija!

Pametni predvajalnik 3D Blu-ray Disc SONY BDP-S4200B

Glejte podrobno sliko Full HD 3D. S Sony Entertainment Network brskajte po spletnih vsebinah. Prevzemite nadzor z aplikacijo TV SideView. Certifikat DLNA. Izjemno hiter vklop za takojšnjo uporabo.
Filme glejte v 3D-sliki – Zatopite se v povsem novo dimenzijo in uživajte v sliki Full HD 3D z vrhunskim pametnim predvajalnikom 3D Blu-ray Disc™ S4200. S tanko in elegantno zasnovo “Sense of Quartz” prijetno dopolni sistem za domači kino. S storitvijo Sony Entertainment Network v spletu lahko iščete glasbo, videoposnetke in druge vsebine.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

94,99 90,24

Ni na zalogi

Nova dimenzija razvedrila – Ko gledate najnovejšo filmsko uspešnico ali športni dogodek, se povsem zatopite v sliko Full HD 3D. S4200 predvaja jasno in natančno sliko plošč 3D Blu-ray in s simulacijo 3D sliko 2D spremeni v 3D.
Najboljše spletne vsebine na televizorju – Brskajte po spletnih vsebinah. Brskajte po vsebinah Sony Entertainment Network ter hitro dostopajte do najnovejših filmov, glasbe, TV-storitev in drugih vsebin. Izbirajte med številnimi spletnimi kanali ali glejte najnovejše videoposnetke na YouTube™.
Pametnejši način upravljanja – Prenesite aplikacijo TV SideView in pametni telefon ali tablični računalnik uporabljajte kot daljinski upravljalnik. Med gledanjem lahko tudi brskate po TV-vodnikih, izveste več o najljubših filmih in spremljate novice na družabnih omrežjih.
Povezano razvedrilo – Predvajalnik Blu-ray Disc S4200 ima certifikat DLNA, zato omogoča enostavno izmenjavo glasbe, videoposnetkov in fotografij s televizorjem, prenosnim računalnikom ali pametnim telefonom. Morate samo vzpostaviti povezavo prek domačega omrežja.
Za ostrejšo in jasnejšo sliko – Stare DVD-je si oglejte v podrobni sliki, ki je bližja kakovosti Full HD. Višanje ločljivosti za DVD digitalno poviša kakovost slike DVD-jev in jo približa ločljivosti 1080 Full HD.
Izjemno hiter vklop omogoča takojšnjo uporabo – S hitrim zagonom v manj kot sekundi lahko najljubše filme začnete gledati praktično takoj.
Vstavi in poženi – Imate v računalniku shranjene filme in TV-oddaje? Povežite z vrati USB in predvajajte filme, TV-oddaje, fotografije in druge vsebine na pomnilniku, trdem disku ali v računalniku. Predvajate lahko številne vrste datotek, kot so WAV, Xvid, MPEG-4, mp3 itd. – podpiramo največ kodekov doslej.

Vrsta predvajalnika

Predvajalniki Blu-Ray