Akcija!

Blu-Ray predvajalnik SONY BDP-S470B

Predvajalnik 3D Ready Blu-ray Disc™ s takojšnjim dostopom do spletnih videoposnetkov. BRAVIA Internet Video, brezžični LAN, Entertainment Database Browser s tehnologijo Gracenote. Oblikovna usklajenost s serijo izdelkov za domače razvedrilo. Takojšnji dostop do brezplačnih spletnih videoposnetkov in vsebin. Dotik iPhone/iPod® za upravljanje funkcij predvajalnika Blu-ray Disc™.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

243,90 231,70

Ni na zalogi

Domače razvedrilo nove generacije z osupljivim 3D-dogajanjem na 3D-televizorju (predvajanje formata Blu-ray 3D™ bo omogočila nadgradnja strojno-programske opreme, ki je najavljena za sredino junija).
Novi predvajalnik Blu-ray Disc™ omogoča dostop do spletnih vsebin, dostop do računalnika in vzpostavitev brezžične povezave z internetom.
DLNA – Omogoča komunikacijo vašega predvajalnika Sony Blu-ray Disc™ z ostalimi napravami v domu, ki podpirajo tehnologijo DLNA, s čimer nastane domače omrežje za digitalno vsebino. (z najavljeno nadgradnjo programske opreme v sredini junija).
Koncept nove enovite zasnove 2010 se ponaša z razkošnimi materiali in elegantno, minimalistično izvedbo. Naj bo predvajalnik Blu-ray Disc™ usklajen z novimi televizorji BRAVIA® in sistemi za domači kino z enako zasnovo.
Tehnologija BRAVIA Internet Video omogoča neposreden dostop do spletnih vsebin. Glejte televizijo s storitvami po želji in poiščite najljubše internetne videoposnetke s spletnimi mesti na zahtevo, kot sta YouTube in Dailymotion.
Podpora za WLAN za brezžični dostop do vsebin – samo dodajte vmesnik USB Wi-Fi® (na voljo dodatno) in se povežite z omrežjem z enim pritiskom na gumb.
Zagotovite si popoln nadzor z iPhone: Upravljajte funkcije na predvajalniku Blu-ray Disc™, oglejte si informacije na plošči in poiščite sorodno vsebino na spletnem mestu YouTube, vse z vmesnikom zaslona na dotik.
Izjemno hitro delovanje: 3 sekunde za zagon, 2 sekundi za izmet pladnja in hitrejše nalaganje.
Predvajajte filme na predvajalniku Blu-ray Disc™ v ločljivosti Full HD 1080p in povečajte svojo zbirko DVD-jev.
Več o predvajalnikih Blu-ray Disc™ si oglejte z iskanjem po brskalniku Entertainment Database Browser s tehnologijo Gracenote,……

Vrsta predvajalnika

Predvajalniki Blu-Ray