Akcija!

Blu-Ray predvajalnik SONY BDP-S390B

Blu-ray Disc™ predvajalnik Full HD z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi®.
Slika, ki je 5-krat boljša kot pri DVD-jih – Vse barve in odtenke si oglejte v podrobni sliki, ki je 5-krat ostrejša kot pri DVD-jih.
Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi® se znebite nereda – Vsebine iz interneta in računalnika z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi® brezžično pretakajte po vsem prostoru.
Slika DVD-jev je bližja visoki ločljivosti – Stare filme si oglejte v novi podobi – naši predvajalniki Blu-ray Disc™ predvajajo DVD-je in njihovo kakovost povišajo na skoraj visoko ločljivost.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

132,10 125,50

Ni na zalogi

Spletno razvedrilo na zahtevo – Videoposnetke, športne in druge spletne vsebine pretakajte neposredno iz interneta s TV-storitvami, YouTube™, aplikacijami in še čim.

Aplikacije za igre, šport, novice in še več – Pridobite aplikacije za vreme, sveže novice in spletne igre prek storitve Sony Entertainment Network.
Z enostavno navigacijo hitreje poiščite želene vsebine – Naš meni uporablja intuitivne ikone in pregleden “drevesni” sistem.

Predvajajte glasbo in filme iz računalnika – Prek vrat USB lahko predvajate vsebine neposredno iz pomnilnika, računalnika ali trdega diska.
Pametni telefon uporabljajte kot daljinski upravljalnik – Prenesite aplikacijo Media Remote in iPhone, telefon Android™ ali tablični računalnik uporabljajte kot daljinski upravljalnik ali miško za brskanje po spletu.

Slike iz pametnega telefona predvajajte na velikem zaslonu – Predvajajte glasbo, fotografije in videoposnetke iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Brezžično prenašajte vsebine med napravami in jih predvajajte na televizorju.

Spletne strani iz pametnega telefona pošiljajte v televizor – Brskajte po spletu in spletno stran, ki si jo ogledujete, “vrzite” na pametni telefon ali tablični računalnik – nato pa jo pošljite na veliki zaslon…

Vrsta predvajalnika

Predvajalniki Blu-Ray