Akcija!

Objektiv serije A SONY SAL-20F28

Širok 94-stopinjski zorni kot pri fotoaparatih 35 mm polnega formata. Natančna korekcija za naravno perspektivo. Učinkovito odpravljanje barvnega odstopanja po celotnem razponu ostrenja. Mehanizem za ostrenje v zadnjem del za odzivno samodejno ostrenje. Krožna zaslonka s 7 ploščicami za privlačne učinke zameglitve.
20 mm F2,8 s širokim kotom – Objektiv s fiksno goriščno razdaljo in učinkovito korekcijo je idealen za fotografiranje pokrajine ali arhitekture, saj slike zajame s poudarjeno perspektivo in najmanj šumov.
Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony s tehnologijo SteadyShot™ INSIDE ter iz roke tudi med povečavo snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.
Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 7 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
Prefinjena optična zmogljivost – Objektiv z učinkovito izravnavo popačenja zagotavlja optimalno jasno sliko, plasti na objektivu pa odpravljajo notranje odboje svetlobe.
Hitro samodejno ostrenje – Mehanizem za ostrenje v zadnjem delu odpravlja gibanje ohišja objektiva, kar omogoča kompaktnejšo zasnovo, odzivnejše samodejno ostrenje in krajšo najmanjšo razdaljo ostrenja.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

769,99 731,49

Ni na zalogi

Lastnosti objektiva

Objektiv serije A, Prime objektiv