Akcija!

Objektiv serije A SONY SAL-1635Z

Visokokakovosten objektiv s široko zaslonko in z zoomom. Tekoče in tiho samodejno ostrenje s supersoničnim motorjem. 3 asferični elementi objektiva in 2 steklena elementa ED. Ostra slika z minimalnim sferičnim odstopanjem. Premaz T* na optičnih površinah zmanjšuje odseve in bleščanje.
ZEISS Vario-Sonnar® T* 16–35 mm F2,8 ZA SSM – S širokokotnim objektivom s hitro stalno zaslonko F2,8 za učinkovito uporabo pri šibki svetlobi fotografirajte spektakularno pokrajino, živahne ulice ali osupljive notranje prizore.
Izdelek družbe ZEISS – Družba ZEISS AG, ki je bila ustanovljena leta 1846, je legendaren proizvajalec optike za fotoaparate. Njihovi objektivi slovijo po izjemnih jasnosti, svetlosti, ločljivosti in kontrastu.
Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot™ ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.
Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 9 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
Prefinjena optična zmogljivost – Asferični elementi objektiva odpravljajo motnje, stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED in Super ED) pa zagotavljajo vrhunski kontrast, ločljivost in pristnost barv.
Hitro in tiho ostrenje – Notranje ostrenje skrajša najmanjšo razdaljo ostrenja in zagotavlja odzivno samodejno ostrenje, vgrajeni supersonični motor (SSM) pa zagotavlja tiho delovanje.
Zaklenite ostrenje – Želite ostrenje zakleniti na trenutni nastavitvi? Ni problema. Gumb za zaklep ostrenja na ohišju objektiva je enostavno dostopen, zato se lahko povsem osredotočite na posnetek.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

2.209,99 2.099,49

Ni na zalogi

Lastnosti objektiva

Objektiv serije A, Objektivi z zoomom, Objektivi ZEISS