Akcija!

Objektiv serije A SONY SAL-135F18Z

PREBERITE POGOJE

” />

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

1.999,99 1.899,99

Ni na zalogi

Svetla zaslonka F1,8 za izjemno zbiranje svetlobe. Odlična ostrina od roba do roba in visok kontrast. Najmanjša razdalja ostrenja 72 cm. Premaz T* na optičnih površinah zmanjšuje odseve in bleščanje. Z gumbom za zaklep ostrenja lahko izostrite želene dele.
135 mm ZEISS Sonnar T* F1,8 ZA – SAL135F18Z je s klasično goriščno razdaljo 135 mm in svetlo zaslonko F1,8 pravi objektiv za fotografiranje pri šibki svetlobi, portrete in druge vsebine.
Izdelek družbe ZEISS – Družba ZEISS AG, ki je bila ustanovljena leta 1846, je legendaren proizvajalec optike za fotoaparate. Njihovi objektivi slovijo po izjemnih jasnosti, svetlosti, ločljivosti in kontrastu.
Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot™ ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.
Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 9 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
Prefinjena optična zmogljivost – Stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) zagotavljajo vrhunski kontrast, ločljivost in pristne barve po celotni sliki, tudi pri visokih nastavitvah zaslonke.
Hitro samodejno ostrenje – Notranji mehanizem za ostrenje v zadnjem delu odpravlja gibanje ohišja objektiva, kar omogoča kompaktnejšo zasnovo, odzivnejše samodejno ostrenje in krajšo najmanjšo razdaljo ostrenja.

Lastnosti objektiva

Objektiv serije A, Objektivi ZEISS, Prime objektiv