Profesionalni kompakten fotoaparat SONY DSC-RX10

Fotoaparat HX90V ima vrhunski objektiv z optičnim zoomom ZEISS® neverjetnega razpona in izjemne kakovosti, iskalo OLED Tru-Finder za pristnejši predogled posnetka in LCD-zaslon, ki ga lahko nagnete nazaj in posnamete sebek. Aparat ima tudi GPS.
Preberi več...
Garancija zadovoljstva

819,99

Na zalogi

Izkaže se pri vsakem posnetku – Vsestranski objektiv Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T* ima stalno najširšo zaslonko f/2,8 in razpon zooma 24–200 mm za ostre in jasne posnetke ter tekoče učinke zameglitve.
Oglejte si več podrobnosti z večjim senzorjem – Velik CMOS-senzor Exmor R® z osvetlitvijo ozadja z 20,2 milijona slikovnimi pik tipa 1.0 zagotavlja svetle in jasne podrobnosti pri vseh fotografijah in videoposnetkih Full HD.
Osvetlitev ozadja za slike z nizko stopnjo šuma – Ne ovirajo vas kabli kot pri drugih senzorjih, svetloba pa senzor obsije neposredno za nizko stopnjo šuma.
Neprekosljiva hitrost – Novi slikovni procesor BIONZ X zmanjšuje stopnjo šuma na natančnih mestih za sliko visoke ločljivosti in pristnih tekstur.
Z neposredno pogonsko enoto SSM ne zamudite ničesar – Zagotovite si hitro ostrenje pri telefoto razponu z natančnim upravljanjem položaja objektiva.
Snemajte hitre prizore – Samodejno ostrenje z zaklepom in novi hitri procesor BIONZ X omogočata sledenje hitro premikajočim se predmetom.
Privoščite si večjo sliko – OLED Tru-Finder™ s širokokotnim neobrezanim 100-odstotnim prikazom visoke ločljivosti prikazuje ostro in jasno sliki celotnega prizora.
Neposredna sončna svetloba ni problem – Nagibni LCD-zaslon z 1229k pikami tesno združuje vse slikovne pike za izjemno podrobne posnetke na prostem.
Z nagibnim zaslonom raziščite vsak kot – Zaslon lahko nagnete za 45 stopinj navzdol in snemate nad množico ali 84 stopinj navzgor in posnamete nebo.
Prek večvmesniškega nastavka priključite vso dodatno opremo – Enostavno priključite dodatno opremo, kot je bliskavica ali stereo mikrofon….

Funkcije fotoaparata

16-24 milijonov slikovnih pik, Elektronsko iskalo OLED, Zmogljiv zoom (do 50x)

Fotoaparati serija

Kompaktni – profesionalni