Napreden digitalni fotoaparat SONY DSC-RX100M5A kompakten s senzorjem tipa 1.0

Spoznajte RX100 V – s hitrim hibridnim samodejnim ostrenjem, ki združuje samodejno ostrenje s faznim zaznavanjem v ravnini ostrenja in samodejno ostrenje z zaznavanjem kontrasta za doseganje hitrega 0,05-sekundnega samodejnega ostrenja, z izboljšanim sistemom, ki zagotavlja neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo do 24 sličic/s s sledenjem AF/AE, in z visoko ločljivostjo 4K ter različnimi drugimi profesionalnimi funkcijami za snemanje videoposnetkov z vrhunskim žepnim fotoaparatom.

#DSCRX100M5 #DSCRX100

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

1.149,90

Na zalogi

Svet izredno hitrega fotografiranja

Dobrodošli v neverjetnem novem svetu izredno hitrega fotografiranja. Izjemno počasni posnetki — nekoč dostopni predvsem na profesionalnih kamerah. Razburljivo hitro dogajanje, zajeto na fotografijah brez popačenj. Svobodno fotografiranje v zelo svetlih razmerah, kakršnega niste vajeni. Vstopite v skrivno kraljestvo domišljije pri 1/32000 sekunde. Čudeži vas pričakujejo.

Fotografirajte, kar človeško oko ne vidi.

Izjemne zmožnosti. Izjemna resničnost.

V notranjosti kompaktnega RX100 IV je prvi skladni slikovni senzor CMOS tipa 1.0, ki je povezan s pomnilnikom, na svetu — izjemen korak naprej v razvoju zmožnosti fotografiranja. Z njim lahko odkrijete čudeže do 40-kratno upočasnjenih posnetkov, zaklop proti popačenju z izjemno hitrostjo 1/32000 sekunde in priročne videoposnetke formata 4K. Odkrijte neomejeno svobodo fotografiranja, ki presega vašo domišljijo.

Skladni slikovni senzor CMOS tipa 1.0 s čipom DRAM

Srce izjemno hitrega fotografiranja

Prvi skladni slikovni senzor CMOS tipa 1.0 s čipom DRAM na svetu

Revolucionarni slikovni senzor prinaša inovativne funkcije, vključno s 40-kratno upočasnjenim posnetkom in zaklopom proti popačenju, ki so bile nekoč na voljo samo pri profesionalni opremi.

Å t. 1 Najpogosteje izbran slikovni senzor na svetu

Skladna struktura s čipom DRAM, povezana (s pomnilnikom)

Novo zasnovan slikovni senzor

Skladno pod [1] območjem slikovnih pik, [2] tokokrog hitre obdelave signala novega senzorja Exmor RS CMOS je podaljšan, in [3] čip DRAM (pomnilnik) je priključen, da obdela veliko količino slikovnih podatkov.

Hitro branje

Neverjetno hitro

Po zaslugi skladne strukture in hitre obdelave [3] čipa DRAM (pomnilnik) lahko novi senzor Exmor RS CMOS bere petkrat hitreje kot običajni modeli.

Zaklop proti popačenju

Minimalno popačenje slike

Velika hitrost branja senzorja — ki omogoča zaklop proti popačenju — znatno zmanjša popačenje slike (fotografija [1]), ki ga povzroči pojav premičnega zaklopa (fotografija [2]).

Prepustite se domišljiji.

Oglejte si drugačno življenje pri 40-kratno upočasnjenem posnetku

 Zajemite prizore, ki jih prosto oko ne zazna. Snemanje videoposnetkov pri hitrosti 960 sličic na sekundo ustvari izjemne počasne posnetke premikov, ki so človeškemu očesu nevidni. Ta funkcija ima različne nastavitve, ki ustrezajo dejavnim subjektom in s katerimi lahko ustvarite profesionalne videoposnetke “skritega” vesolja gibov v vaši okolici.

Izjemno hitro fotografiranje

Svet čudes pri 1/32000 sekunde

Izjemno hitri zaklop proti popačenju s hitrostjo do 1/32000 sekunde vam omogoča, da fotografirate izjemno hitro gibanje, ne da bi pri tem prišlo do popačenja slike, ki ga povzroči premični zaklop.

Neovirano fotografirajte v izredno svetlih pogojih.

Izjemno hiter zaklop pri 1/32000 sekunde

Izjemno hiter zaklop proti popačenju pokriva širok spekter fotografiranja do EV19. Fotografirate lahko v zelo svetlih pogojih, tudi z neizostrenim ozadjem.

Hitro neprekinjeno fotografiranje

Do 16 sličic na sekundo neprekinjenega snemanja brez zatemnitve

Kljub 20,1 milijona slikovnih pik fotoaparat omogoča hitro branje za neprekinjeno fotografiranje do 16 sličic na sekundo brez zatemnitve, s katerim lahko zajamete pomembne trenutke v gibanju, ne da bi kaj izpustili.

Videoposnetki 4K v vašem žepu.

Pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot.

Uživajte v 4K – izjemno pristni videoposnetki 4K za do 5 minut snemanja v ločljivosti 4K. Profesionalni kodek XAVC S zagotavlja čudovite posnetke visoke bitni hitrosti.

4K

Svetlo, jasno in natančnejše

Nepogrešljiva funkcija za resne fotografe

Zložljivo iskalo XGA OLED Tru-Finder je posebnost pri fotoaparatu te velikosti. Elektronsko iskalo s premazom ZEISS® T* nudi jasen pogled od vogala do vogala.

OLEOD-iskalo Tru-Finder

Funkcije fotoaparata

16-24 milijonov slikovnih pik, Videoposnetek 4K, Wi-Fi in funkcije na dotik (NFC)

Fotoaparati serija

Kompaktni – profesionalni