Akcija!

Prestižne slušalke SONY MDR-R1RBT

Prestižne slušalke – Brezžični način za uživanje – Brezžične slušalke, združljive s tehnologijo Bluetooth® v3.0 in NFC ter 30-urno avtonomijo baterije.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

355,80 239,90

Ni na zalogi

Znanost zvoka – Nič kablov pomeni manj omejitev pri možnosti brezžične povezave vaših slušalk prek povezave Bluetooth® v3.0.
Osvobodite svoja ušesa – Začutite nizkotonce, ki nihajo ob spuščanju nizkih tonov, z izboljšanimi pogonskimi enotami HD in odprtinami.
Vzpostavite brezžično povezavo z dotikom – Tehnologija One-Touch omogoča enostavno uživanje v glasbi prek naprav, ki podpirajo tehnologijo NFC – samo dotaknite se in vzpostavite povezavo.
Zvok velikega formata – Pametna tehnologija za izboljšanje zvoka celo skladbam MP3 slabe kakovosti doda globino in iz stisnjenih datotek iztisne najboljše.
Dolgotrajno predvajanje – Do 30-urna avtonomija omogoča, da pred slušalkami obmolkne tudi najdaljši miks.
Globoki nizki toni – Začutite nizkotonce, ki nihajo ob spuščanju nizkih tonov, z izboljšanimi pogonskimi enotami HD in odprtinami.
Popolna izbira za današnje vire glasbe visoke ločljivosti – Posebej zasnovane pogonske enote HD nudijo izjemno pasovno širino zvoka, ki sega od 4 Hz do 80 kHz.
Izjemno natančni vokali, potisnjeni v ospredje in srednji ter visoki razpon – 40 milimetrska membrana iz polimerov s tekočimi kristali nudi togost in hkrati tudi lahkotnost uravnotežene reprodukcije zvoka ter najmanjšim možnim odmevom.
Udobno poslušanje – Mehke blazinice, posebej prilagojene ušesom, omogočajo, da lahko slušalke brez težav nosite dlje časa.
Udobna, prilegajoča oblika – Naša posebna oblika slušalk zatesni uho in tako zagotavlja, da je vsak nizek ton močan in je nošenje hkrati tudi udobno.

Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Osvobodite se kablov

Pozabite na preletene žice in kable – MDR-1RBT podpira Bluetooth v3.0 za brezžično predvajanje glasbe. Lahko tudi vzpostavite povezavo z enim dotikom prek NFC.

Slušalke lastnosti

Brezžične

Slušalke tip

Naglavne slušalke