Akcija!

Glasbeni sistem s povezavo Wi-Fi®/Bluetooth® SONY CMT-SX7

Vsi elementi prijetnega glasbenega doživetja

Vse je na voljo – s tehnologijo DSEE HX poslušajte CD-je, zvočne datoteke in glasbene storitve v skoraj visoki ločljivosti. Sproščajte se ob poslušanju radia ali prek povezav Wi-Fi® in Bluetooth s podporo za LDAC vzpostavite brezžično povezavo z glasbo v drugi napravi. Glasbo lahko celo poslušate v več prostorih svojega doma.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

574,90 546,15

Ni na zalogi

Takoj pripravljeno na uporabo

Priloženo je vse, kar potrebujete. Komplet vključuje visokokakovostna zvočnika, zato lahko takoj začnete uživate v glasbi odličnega zvoka.

Uživajte v zvoku osupljive kakovosti

Kot bi s standardne ločljivosti preklopili na sliko HD – skladbe z zvokom visoke kakovosti močno prekašajo kakovosti skladb mp3 in CD-jev, saj slišite vsak dih, vsak udarec bobna in vsak ton. Povsem digitalni ojačevalnik S-Master HX™ zmanjšuje morebitno popačenje, zato vedno uživate v popolnem studijskem zvoku.

Ustvarjajte čudovito glasbo

Tehnologiji S-Master HX in DSEE HX zagotavljata izjemno razvedrilo z zvokom visoke ločljivosti. Skladbo lahko s poslušanjem v več prostorih poslušate povsod v svojem domu. Prek povezave Wi-Fi® poslušajte zvok visoke ločljivosti, prek povezave LDAC Bluetooth pa pretakajte zvok skoraj visoke ločljivosti.

Uživajte v vsaki noti

Pri standardnih ojačevalnikih je potrebna večkratna pretvorba digitalnih signalov v analogne. Sonyjev ojačevalnik S-Master je 100 % digitalen, kar omogoča mogočnejši zvok brez popačenja, višjo učinkovitost in manjšo velikost. Digitalni ojačevalnik S-Master HX je izboljšan za zvok visoke ločljivosti in natančen zvok pri visokih frekvencah (nad 40 kHz).

Obnovite kakovost stisnjenih datotek

Tehnologija DSEE HX kakovost zvoka stisnjenih digitalnih glasbenih datotek (mp3, ACC, ATRAC in WMA) približa zvoku HD. DSEE HX obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, za bogat in naraven zvok digitalne glasbe.

Optimirano predvajanje

ClearAudio+ s številnimi Sonyjevimi edinstvenimi tehnologijami za obdelavo zvoka zagotavlja jasen in visokokakovosten zvok pri vseh zvrsteh glasbe.

Visokokakovostno brezžično pretakanje zvoka

LDAC je nova zvočna tehnologija podjetja Sony, ki omogoča poslušanje visokokakovostnih brezžičnih zvočnih posnetkov prek povezave Bluetooth®1. LDAC zagotavlja boljše doživetje ob brezžičnem poslušanju glasbe.

Glasbo poslušajte v drugem prostoru

Skladbo lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo SongPal (različice 3.0) poslušate kjerkoli v svojem domu. S povezavo SongPal povežite izbrane zvočniške module in zvočnike Sony, nato pa glasbo iz različnih glasbenih storitev, računalnika ali omrežja DLNA pretakajte po več prostorih.

Brezžično pretakajte prek povezav DLNA, AirPlay ali GoogleCast™ in Spotify

Prek povezave DLNA, AirPlay ali GoogleCast™ in Spotify Connect brezžično pretakajte glasbo iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika. Prenašajte nove skladbe iz spletnih glasbenih storitev ali prek etherneta poslušajte glasbo v računalniku. S povezavo NFC lahko z enim dotikom vzpostavite povezavo Bluetooth iz upravljate s pametnim telefonom z aplikacijo SongPal

Najenostavnejše pošiljanje glasbe v zvočnik

CMT-SX7/CMT-SX7B ima vgrajeno storitev Google Cast™ za predvajanje glasbe, spletnih radijskih postaj in poddaj v mobilni napravi prek zvočnikov3. Z aplikacijo Spotify predvajajte Spotify prek zvočnikov.

Enostavno upravljanje pretakanja z novo aplikacijo SongPal

Aplikacija SongPal vam omogoča enostavno in intuitivno upravljanje predvajanja. Namestite jo v izbrani pametni telefon ter upravljajte predvajanje glasbe, nastavitve naprave in druge funkcije – vse to z eno aplikacijo.

Z enim dotikom prostor napolnite z glasbo

Ko se vrnete domov, se s pametnim telefonom dotaknite konzole, da povezavo Bluetooth s slušalk preklopite na zvočni sistem, nato pa brezžično uživajte v glasbi, ki prostor napolni s kakovostnim zvokom.

Vrsta predvajalnika

Stereo radijski predvajalniki

Lastnosti Avtoakustika

Zvočniki s polnim razponom

Funkcije

Bluetooth, Wi-Fi