Bose Acoustimass® 300 bas za Soundtouch® 300

Globok bas. Brezžična povezava.

Uživate v zvoku vašega soundbara, pa bi vseeno želeli še malce izboljšati zvok? Dodajte mu brezžični bas modul Acoustimass 300 – in občutite razliko med reprodukcijo običajnih nizkih tonov in globino pravega basa ali filmskih zvočnih efektov. Bas modul je bil razvit samo za SoundTouch 300 soundbar in je najboljši Acoustimass modul, ki smo ga kadarkoli razvili za sisteme domačega kina. Nudi največ, kar lahko dobite iz bas modula takšne velikosti. S soundbarom se poveže brezžično in skupaj pripravita zvočno doživetje, ki vas bo povsem prevzelo.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

799,95

Na zalogi

Referenca za zvok in obliko

Brezžični bas modul Acoustimass 300 je izdelan iz materialov, ki so na površini prekriti s posebnim steklom in mu dajejo vrhunski izgled, kakršnega ne boste našli med običajnimi bas moduli ali napravami za domači kino. To seveda ni običajen del opreme, saj gre za novo razvit bas modul, ki lahko razvije celoten dinamični obseg nizkih tonov. Zelo zmogljiv nizkotonski zvočnik pa ima tudi posebej prilagojeno QuietPort tehnologijo, ki odstrani praktično vsa popačenja.

Dopolnite sistem

Ko svojemu SoundTouch 300 soundbaru dodate še bas modul, boste takoj zaslišali in ugotovili, kako veliko je povečanje zmogljivosti vašega domačega kina, ki nastane s pomočjo majhnega, kompaktnega bas modula. To pa seveda ni edini dodatek, ki ga lahko vključite v vaš sistem. S pomočjo dodatnih brezžičnih satelitskih prostorskih zvočnikov Virtually Invisible 300 wireless surround speakers lahko svoj sistem dopolnite v popoln sistem domačega kina. Tako kot Acoustimass modul, imajo tudi satelitski zvočniki brezžični domet do 9 metrov. So le 10 cm visoki in se z lahkoto vključijo v ambient vašega prostora.

Podrobnosti

Dimenzije/Teža

Acoustimass 300 bas modul

  • Višina: 38,1 cm
  • Širina: 30,5 cm
  • Globina: 30,5 cm
  • Teža: 13,6 kg

Vsebina pakiranja

  • Acoustimass 300 brezžični bas modul
  • Napajalni kabel

Pogosta vprašanja

Ali je potrebno ponoviti kalibracijo z ADAPTiQ® audio calibration sistemom, ko soundbaru SoundTouch® 300 dodamo brezžični Acoustimass® 300 bas modul?

Da. ADAPTiQ® kalibracijo je potrebno ponoviti.

Kakšen je lahko razmak med soundbarom SoundTouch® 300 in brezžičnim bas modulom Acoustimass® 300?

Acoustimass® 300 je namenjen uporabi v istem prostoru s SoundTouch® 300 in ima domet do 9 metrov. Za najboljšo kvaliteto zvoka, priporočamo postavitev bas modula kamorkoli v sprednjem delu prostora.

Ali je lahko brezžični bas modul Acoustimass® 300 povezan s kablom?

Da. Če iz kakršnegakoli razloga želite žično povezavo med soundbarom in bas modulom, ju lahko povežete s 3,5 mm audio kablom.

Kje naj postavim brezžični bas modul Acoustimass® 300 za najboljši rezultat?

Najboljši zvok boste dobili, če Acoustimass® 300 postavite na tla poleg stene, na kateri sta TV sprejemnik in soundbar. Seveda pa je potrebno imeti v bližini električno vtičnico na katero priključite bas modul. Bas modula nikakor ne postavljajte na polico ali mizo.

Ali lahko dodam brezžični bas modul Acoustimass® 300 kakšnemu drugi komponenti, kot na primer k brezžičnemu sistemu SoundTouch® 10?

Ne. Acoustimass® 300 se lahko doda le k soundbaru Soundtouch® 300.

Zvočniki dodatki

Bas