Lorex se predstavlja
Sony Menu

O podjetju

Lorex d.o.o. je zasebno podjetje z 12 zaposlenimi s sedežem v Ljubljani.

Na slovenskem trgu smo distributer blagovnih znamk Sony, Bose in Shure.

Firmo Bose, kot tehnološko in dizajnersko najbolj inovativnega proizvajalca na področju audio komponent (Hi-Fi zvočniki, domači kino, zvočniški sistemi, ter poslovna in profesionalna ozvočenja) zastopamo tudi na Hrvaškem in ostalih državah bivše Jugoslavije.


Osnovne smernice razvoja podjetja

Na področju veleprodaje, predvsem pa v maloprodajah zaposleni zagotavljamo detaljno poznavanje uporabe in zmogljivosti novih proizvodov, ki postajajo vse bolj prepleteni z računalniško tehnologijo in se vključujejo v multimedijsko celoto bivalnega prostora.

Vsekakor menimo, da za ponudbo tehnološko zahtevnejših proizvodov niso preveč ustrezni veliki »mega centri«, v katerih prodajalci ne poznajo večine zmožnosti prodajanih proizvodov, zato imamo po pogodbah s firmama Sony in Bose, v Ljubljani odprt Lorex Center, kot ekskluzivni salon za predstavitev in prodajo celotne ponudbe Sony audio in video proizvodov, ter Bose akustičnih sistemov.

Kljub hitremu razvoju tehnologije, je uporabnost in estetika večine proizvodov predvidena za večletno obdobje, zato menimo, da je naša obveza, da uporabnikom pri izbiri pomagamo k ustrezni in zadovoljivi odločitvi.

Dušan Osojnik
Direktor

Kako do nas
Kontakti
Pogoji poslovanja
Na strani so možne napake, za katere ne odgovarjamo. Pred nakupom pa vsekakor lahko preverite informacije na prodaja@lorex.si ali na tel: 01 51 404 75!