Akcija!

4K TV sprejemnik SONY KD-65S9005B 164 cm (65″) zaobljen

Garancija zadovoljstva

3.599,00 1.999,99

Ni na zalogi

Natančno zasnovan zaobljen zaslon

Uživajte v podrobni sliki televizorja 4K z rahlo zaobljenim zaslonom. Sonyjevi inženirji so s številnimi zunanjimi raziskavami in notranjimi preizkusi izračunali optimalni lok za največji vidni kot, udobno gledanje in razburljivo razvedrilo. Pri zasnovi hrbtnega dela tega televizorja 4K smo upoštevali znanost in slog, zato je povsem zlije s steno.

360-stopinjski prostorski zvok

V TV-oddajah in filmih uživajte v mogočnem večkanalnem prostorskem zvoku. Zvočniki za visoke, srednje in nizke frekvence so posamezno postavljeni pod natančno izračunanimi koti, zato vas zvok povsem obkroži. Vgrajeni nizkofrekvenčni globokotonec predvaja globoke nizke tone, napredna diskretna obdelava pa vsak zvočni vir spremeni v 360-stopinjski prostorski zvok.

X-tended Dynamic Range za čudovito osvetlitev iz ozadja

Algoritem osvetlitve ozadja z izrazitejšimi poudarki in globljimi črni odtenki zagotavlja dvakrat večji razpon svetlosti* kot standardni LED-televizorji. Uživajte v čudoviti sliki s stopnjevanjem za boljše podrobnosti, več barv in pristnejše prizore, ki jih omogoča samo nova serija BRAVIA. *Dinamični razpon svetlosti ne predstavlja svetilnosti. To je temeljit kazalnik reprodukcije svetlosti, stopnjevanja in stopenj črnine.

Oglejte si povsem novo sliko s 4K X-Reality™ PRO

Odkrijte nov svet podrobnosti, ko gledate sliko 4K, HD ali druge ločljivosti: zmogljiv mehanizem za obdelavo slike čudovito polepša vsak prizor. Vsak prizor analizira in uskladi s posebno zbirko podatkov za osupljivejše barve, kontrast in pristne teksture.

Zaslon TRILUMINOS™ predvaja živahne barve

BRAVIA® predvaja vse barve, o katerih ste sanjali. Prebudite čustva v vsakem prizoru z bogatimi in živahnimi rdečimi ter smaragdnimi zelenimi odtenki. TRILUMINOS Color zagotavlja izjemno sliko tudi pri gledanju fotografij in videoposnetkov, ki ste jih posneli s fotoaparati in videokamerami Sony.

Svet 4K je pred vami

Spremljajte vsebine 4K iz Video Unlimited 4K (s predvajalnikom 4K) ali Netflix*, fotografije v PlayMemories Online* ali 500px in snemajte trenutke z videokamero 4K Handycam*. Nova serija televizorjev 4K BRAVIA® je združljiva s prihodnjimi standardi 4K. *Opomba: storitev je odvisna od regije

Zrcaljenje z enim dotikom: dotaknite se, poglejte in delite

S telefonom Xperia s podporo za NFC se dotaknite daljinskega upravljalnika televizorja in vsebino mobilnega telefona brezžično prezrcalite na velik in čudovit zaslon BRAVIA®. Brez zapletene nastavitve si lahko zagotovite hitrejše in zanesljivejše brezžične povezave – fotografije pa celo pošiljate na zaslon televizorja BRAVIA®.

Bodite tam in delite vsebine z družabnim gledanjem

Gledanje si popestrite z deljenjem vsebin. Zabavna sporočila si oglejte na zaslonu in spremljajte LED-indikator, ki zasveti, ko drugi objavljajo tvite o oddaji, ki jo gledate. Posebne TV-trenutke med gledanjem prek storitve Skype delite s prijatelji in sorodniki. Sonyjevo edinstveno odpravljanje odmevov zagotavlja jasne pogovore, ko ste pred zaslonom, zato televizor lahko uporabljate tudi na družaben način.

Razvedrilo na dotik: samo dotik. Najdite. Hitro.

Svet vsebin upravljajte s hitrim in intuitivnim vmesnikom televizorja BRAVIA®. Brskajte po TV-kanalih, priporočenih videoposnetkih, fotografijah v omrežju in celo internetnih vsebinah, kot sta YouTube in Video Unlimited. S hitrim vklopom televizorja in hitrim zagonom aplikacij v trenutku najdete najljubše vsebine.

Brezžični globokotonec (dodatna oprema)

Filme dopolnite z bogatimi in mogočnimi nizkimi toni. Ne potrebujete kablov ali posebne nastavitve – brezžični globokotonec je samodejno nastavljen na najboljše nastavitve z novimi modeli BRAVIA®. Kompaktno in elegantno dodelano ohišje diskretno polepša vsak prostor.

Daljinski upravljalnik na dotik je enostaven in intuitiven

Komunikacija s televizorjem še nikoli ni bila tako intuitivna. S sledilno ploščico udobno brskajte po vsebinah na zaslonu – daljinskega upravljalnika vam niti ni treba usmeriti proti TV-zaslonu. Prek vgrajene povezave NFC lahko fotografije v pametnem telefonu z enim dotikom brezžično predvajate na TV-zaslonu.

Žično zrcaljenje omogoča enostavno izmenjavo

Vsebine pametnega telefona si oglejte na televizorju prek mobilne povezave MHL za visoko ločljivost. Videoposnetke in fotografije predvajajte v izvirni kakovosti 4K*, aplikacije uporabljajte na velikem zaslonu ali pa skladbe mp3 poslušajte prek zvočnikov televizorja. Telefon z enim kablom povežite s televizorjem BRAVIA in hkrati polnite njegovo baterijo. * Odvisno od pametnega telefona; pri nekaterih telefonih morate nadgraditi vdelano programsko opremo.

Enostavno upravljanje s telefonom ali tabličnim računalnikom

Z aplikacijo TV SideView lahko vsebine enostavno upravljate z napravo Android ali iOS. Brskajte po sporedih ali si oglejte podrobnosti o igralcih in epizodi. Enostavno odkrivajte še več vsebin – od povezanih TV-oddaj in videoposnetkov do aplikacij, spletnih strani in posnetih oddaj, ki so shranjene v drugih napravah v omrežju. Gledanje vsebin naredite družabnejše s tvitanjem o oddajah iz mobilne naprave.

Zaslon pametnega telefona brezžično prenesite na televizor BRAVIA

Zvok in videz pametnega telefona v nekaj sekundah prenesite prek povezave Wi-Fi®. Prek te povezave lahko s tehnologijo Miracast™ fotografije in videoposnetke predvajate na velikem zaslonu v visoki ločljivosti. Zrcaljenje zaslona deluje z vsemi telefoni Xperia in številnimi napravami Android.

Prisluhnite fotografiji

Zvočne fotografije predvajajte s televizorjem BRAVIA serije 2014 Funkcija zvočne fotografije je na voljo pri izbranih modelih XPERIA in modelih fotoaparatov α z izmenljivim objektivom, s katerimi lahko pomembne trenutke snemate tudi z dejanskim zvokom. Zvočne fotografije si lahko ogledate s televizorjem BRAVIA serije 2014 prek povezave DLNA, USB ali HDMI. Zapomnite si zvok množice, prijateljev ali sorodnikov. Tudi enostavni sebki še nikoli niso bili tako zanimivi.

Velikost zaslona

Več kot 154+ cm (več kot 61 palcev)