Bose QuietComfort® 35 Acoustic Noise Cancelling® Bluetooth® slušalke

To so naše najboljše slušalke. Pri načrtovanju brezžičnega povezovanja nas je vodil en cilj: brezhibno združiti Bluetooth® in Acoustic Noise Cancelling tehnologiji hkrati pa brezkompromisno obdržati tehnološke in akustične zmogljivosti, po katerih smo znani. Preizkusite jih – in poskusite živeti brez njih.

Vodilna tehnologija za aktivno odstranjevanje hrupa omogoča boljši zvok, tiho okolje pa je še bolj tiho.

 • Brezžičen pretok z naprav s pomočjo Bluetooth ® in NFC tehnologije povezovanja
 • Do 20 ur brezžičnega pretakanja z enim polnjenjem baterije, do 40 ur z žično povezavo
 • Vrhunski materiali slušalkam omogočajo lahkotnost in udobje nošenja, tudi za celodnevno uporabo
 • Bose® Connect aplikacija upravlja povezane naprave in vam omogoča osebne prilagoditve
Preberi več...
ČrnaSrebrna
Počisti
386,00
Barva Črna Srebrna
Clear selection
Garancija zadovoljstva

386,00

Najboljši Bose® izdelek je postal brezžičen

Več kot 40 let smo posvetili razvoju in prizadevanjem, da bi dosegli najboljšo tehnologijo nevtralizacije hrupa. Naredili smo korak naprej in združili tehnologijo odpravljanja hrupa okolice z brezžičnim delovanjem slušalk . Rezultat so postale slušalke QuietComfort® 35 brez kablov  z enostavno povezavo, ki jo omogočata NFC in Bluetooth® tehnologiji. Ekvalizacija, prilagoditev glasnosti, vam omogoča uravnotežen zvok pri vsaki glasnosti, medtem ko dvojni mikrofonski sistem za nevtralizacijo hrupa skrbi za razločne telefonske pogovore tudi v hrupnih in vetrovnih razmerah.

Glasba zveni bolje

Vklopite slušalke in takoj boste opazili, kako se odstranjuje hrup. Vaše najljubše pesmi bo sedaj poneslo v nove višave, zvenele bodo tako polno in jasno, da se vam bo zdelo, kot da jih slišite prvič. Čarovnija za ušesa – a ni čarovnija. To so natančno nameščeni mikrofoni na zunanji in notranji strani slušalk. To je patentirano elektronsko vezje, ki neprestano meri, primerja in se odziva na zunanji hrup. To je elektronsko vezje, ki pošilja ustrezen nasprotni signal pogonskim enotam slušalk in s tem nevtralizira zunanji hrup. Vse za to, da vi lahko uživate v najljubši glasbi ali tišini, ko jo potrebujete.

Vrhunski materiali za celodnevno udobje

Materiali so pomembni. Zato naglavni trak slušalk QC®35 ni samo mehak ampak luksuzen. Oblečen v mehko usnje Alcantara, material, ki se uporablja v najbolj prestižnih izdelkih svetovnih podjetij kot so jahte, luksuzni avtomobili in podobno, zagotavlja udobje, načrtovano za celodnevno poslušanje. Blazinice slušalk so izdelane iz umetnega proteinskega usnja in vsebujejo silikonsko polnilo za pasivno zmanjševanje hrupa.

Izjemno vzdržljiva baterija

Dolgo je veljalo mišljenje, da brezžične slušalke niso uporabne zaradi vzdržljivosti. To mišljenje smo spremenili. Kako? S prilagoditvijo oblike in velikosti litij-ionske baterije smo zagotovili, da se prilega prostoru v slušalki – ne da bi to kakorkoli vplivalo na delovanje slušalk. Res neverjetno, zdaj lahko uživate do 20 ur v brezžičnem poslušanju. Pri uporabi z žično povezavo pa lahko uživate v do 40 urah poslušanja.

Lahke in trpežne? Kako?

Na splošno velja prepričanje, da so lahke slušalke narejene iz plastike in jih je lahko polomiti. Zato mi ne uporabljamo plastike, temveč uporabljamo najlon ojačen s steklenimi vlakni, ki omogoča občutek lahkotnosti, a je hkrati zelo odporen. Slušalke imajo tudi vrhunsko zaključno obdelavo. Za vzmet in ležaje naglavnega traku je uporabljeno nerjaveče jeklo, ki omogoča slušalkam, da so dovolj trpežne za vsakodnevno uporabo.

Tiho zveni še tiše

Elektronski šum je še ena izmed naših obsesij. Elektronski šum slušalk je šum, ki ga morda slišite, kadar poslušate v zelo tihem okolju. Ker je ta šum merljiv, neprestano izboljšujemo elektroniko v slušalkah QC®35 dokler ta šum ne postane praktično nezaznaven.

Enostavno upravljanje

Povezovanje z Bluetooth® napravami in preklapljanje med njimi – npr. med iPad tablico in iPhone pametnim telefonom – ko prejmete klic – je sedaj otročje lahko. Brezplačna Bose® Connect aplikacija upravlja vse povezave z intuitivnim grafičnim vmesnikom. Ko so enkrat povezane z napravami, slušalke samodejno preklopijo med napravami kadarkoli to želite. Aplikacija zagotavlja tudi posodabljanje programske opreme, nasvete in osebne nastavitve.

Dimenzije

QC35 brezžične slušalke

 • Višina: 18 cm
 • Dilžina: 17 cm
 • Globina: 8,1 cm
 • Teža: 310g g

Avdio kabel

 • Dolžina: 1,2 m

USB kabel

 • Dolžina: 30,5 cm

Vsebina pakiranja

 • QC35 slušalke
 • Konektor/razdelilec za na avion
 • Avdio kabel za žično povezavo
 • USB kabel
 • Torbica
 • Navodilo za uporabo
 • Garancijski list

Kakšna je razlika med QuietComfort® 35 Wireless slušalkami in in QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling slušalkami?

Naše slušalke QuietComfort® 35 ponujajo nedosegljivo kombinacijo tehnologije odstranjevanja hrupa, vrhunski zvok in udobje nošenja, enako kot slušalke QuietComfort® 25. Slušalke QuietComfort® 35 pa seveda ponujajo še brezžično Bluetooth® povezavo kot tudi sistem dvojnega mikrofona, intuitivni vmesnik in do 20-urno trajanje baterije. Dodana je še glasnosti prilagojena ekvalizacija, ki omogoča uravnotežen zvok pri katerikoli glasnosti.

Kaj je NFC?

Near Field Communication (NFC) je brezžična tehnologija kratkega dometa, ki omogoča dvema NFC kompatibilnima napravama komunikacijo, kadar sta v bližini ena drugi, običajno manj kot 10 cm. Pri slušalkah QuietComfort® 35 smo to tehnologijo uporabili za povezovanje slušalk z Bluetooth napravami. Ko je NFC kompatibilna naprava, kot je npr. pametni telefon, približana desni slušalki na manj kot 10 cm, se napravi povežeta s pomočjo Bluetooth tehnologije. Ko napravo približate desni slušalki naslednjič, povezavo prekinete.

Ali lahko QuietComfort® 35 brezžične slušalke prevzamejo telefonski klic?

Da. Slušalke QuietComfort 35 imajo dvojni mikrofonski sistem, ki vam omogoča, da med uporabo slušalk prevzamete dohodni telefonski klic, če so slušalke povezane s pametnim telefonom z Bluetooth HFP profilom. Pri dodatno konvencionalnih klicih slušalke delujejo z aplikacijami, ki uporabljajo VoIP protokol (Voice over Internet Protocol) kot sta npr. Skype ali FaceTime. Dvojni mikrofonski sistem pomaga pri nevtralizaciji šuma vetra ali okoliškega hrupa, medtem ko vam pomožni zvok omogoča slišati lasten glas. S tem med pogovorom vaš glas zveni naravno.

Kako povežem slušalke QuietComfort 35 z mobilno napravo?

Za telefone, ki imajo NFC opcijo, enostavno vklopite slušalke z drsnim stikalom, ki ga postavite na srednjo pozicijo. Nato prislonite hrbtno stran telefona na sprednjo stran desne slušalke, kjer je vgraviran NFC logo in sledite navodilom za potrditev povezave. Če nimate telefona z NFC funkcijo, najprej vklopite slušalke s pomikom drsnega stikala na srednjo pozicijo. Nato pomaknite stikalo na pozicijo Bluetooth tako, da Bluetooth kontrolna lučka prične utripati modro ali pa vam glasovni uporabniški vmesnik posreduje dodatna navodila. Sledite navodilom pametnega telefona za vzpostavitev Bluetooth povezave s slušalkami.

Ali so lahko slušalke QuietComfort 35 hkrati priključene na dve mobilni napravi?

Da. Multi-point tehnologija omogoča QC35 slušalkam ohranjanje povezave z dvema napravama hkrati, na primer s tablico in pametnim telefonom. Če na tablici gledate video, potem bodo slušalke samodejno zaustavile predvajanje v primeru dohodnega klica na pametnem telefonu. Ko je pogovor končan, slušalke samodejno preklopijo nazaj na predvajanje videa. Čeprav sta povezani dve napravi, se zvok lahko predvaja samo z ene naprave.

Kakšen je doseg slušalk QuietComfort® 35?

Slušalke QuietComfort® 35 ostanejo brezžično povezane z napravo v radiju 10 metrov, upoštevaje da so ponavadi slušalke v enem prostoru naprava pa v drugem. Doseg je lahko manjši zaradi morebitnih fizičnih ovir kot so stene in vrata ali pa interferenčnih motenj, ki jih morebiti povzročajo druge elektronske naprave. Če se to dogaja, se umaknite stran od brezžičnih usmerjevalnikov, mikrovalovnih pečic in se približajte Bluetooth napravi.

Kako lahko napolnim baterijo slušalk QuietComfort® 35?

Akumulatorsko baterijo slušalk QuietComfort® 35 lahko napolnite s pomočjo USB kabla, ki je priložen in ga priključite na računalnik ali omrežni napajalnik (ni priložen, na voljo kot pribor). Polnjenje traja približno dve uri in pol. Ko je akumulatorska baterija polna, kontrolna lučka baterije zasveti zeleno.

Kako dolgo deluje baterija?

Slušalke QuietComfort® 35 imajo litij-ionski akumulator, ki omogoča do 20 ur uporabe v brezžičnem načinu in do 40 ur v žični povezavi.

Ali lahko poslušam glasbo, tudi če so baterije skoraj izrabljene?

Da. Slušalke omogočajo poslušanje glasbe tudi če so baterije čisto izrabljene. Seveda pa v tem primeru ne delujeta aktivno odstranjevanje hrupa in aktivna ekvalizacija.

Ali lahko QuietComfort 35 slušalke polnim preko mojega računalnika/prenosnika?

Da, skupaj s slušalkami boste prejeli USB kabel, ki vam omogoča priključitev na osebni računalnik ali prenosnik in s tem polnjenje baterije slušalk. Seveda pa mora biti računalnik ali prenosnik vključen, da lahko polni preko USB priključka.

Za kaj se uporabljata gumba na zadnji strani desne slušalke?

Večja srednja tipka je večnamenski gumb. Z njim upravljate predvajanje glasbe in videa, sprejem in zaključek klicev, lahko pa upravljate tudi glasovne ukaze kot je npr. Siri ali glasovno izbiranje. Tipki ob srednji tipki služita za upravljanje glasnosti (+/-). Omogočata enostavno nastavitev glasnosti z intuitivno postavitvijo zgoraj/spodaj.

Barva

Črna, Srebrna

Slušalke tip

Naglavne slušalke

Slušalke lastnosti

Brezžične, Noise cancelling